Om FirmaSynergi

FirmaSynergi tilbyder
konsulentbistand som analytisk, strategisk og problemløsende sparringspartner enten som projektløsninger eller som længerevarende bistand indenfor forretningsudvikling, salg og markedsføring.

Der tilbydes indledningsvist en uforpligtende samtale af ca. en times varighed, hvor de væsentligste problemstillinger og behov i virksomheden afdækkes. På baggrund af disse oplysninger vil der i løbet af en uge blive præsenteret et forslag til rådgivning og samarbejde inkl. prisoverslag.

Arbejdet med virksomheders samfundsansvar er et kerneområde
Stina er så privilegeret at have fået hjælp af Mads Øvlisen til at fastlægge FirmaSynergi´s strategi for rådgivning i strategisk, forretningsdrevet samfundsansvar. Mads Øvlisen, som er en stor international kapacitet indenfor CSR, er måske mest kendt for at have stået i spidsen for Novo Nordisk A/S i mange år.

Stina Løndahl Henriksen
har mere end 10 års erfaring indenfor den farmaceutiske branche, hvor hun har arbejdet som salgskonsulent, salgs- og marketingkoordinator, salgs- og marketingchef samt salgscoach i såvel Danmark som Sverige.
Stina har desuden forestået forretnings- og marketingplanlægning for mindre virksomheder, ligesom hun har undervist i bl.a. Salg&Service samt Markedsføring på erhvervsskoleniveau.
Hun har hjulpet en af verdens største bilproducenters danske afdeling med en analyse af deres eksisterende CSR-politik og forslag til en egentlig strategi.
Stina har en CBA, ”Certificate in Business Administration”, en lederuddannelse på MBA-niveau, hvor der undervises af professorer fra anerkendte amerikanske uddannelsessteder, bl.a. Harvard Business School, Yale og Berkeley.
Stina er bestyrelsesmedlem i en erhvervsdrivende fond og 5 underliggende selskaber ud over sit arbejde som konsulent.

For yderligere info se Stinas profil i PDF-format.

FirmaSynergi er medlem af Erhvervsklub Fyn, hvor Stina sidder i bestyrelsen, og Fynsk Erhverv. Stina repræsenterer Fynsk Erhverv i uddannelsesudvalget ved voksenuddannelsescentret hos HF+VUC Fyn.

FirmaSynergi er desuden medlem af Virksomhedsnetværk CABI – Danmarks største virksomhedsnetværk for socialt ansvarlige virksomheder. Stina er medlem af sparringsgruppen for Fyn og medlem af VFSA´s og CABI´s CSR- panel.

Stina er tilknyttet som vejleder for den danske afdeling af den internationale bevægelse Global Dignity, der sætter værdighed på dagsordenen for skoleelever.

FirmaSynergi støtter op om kampagnen Verdens Bedste Nyheder, der skal fortælle danskerne, at kampen mod fattigdom hjælper.

Stina støtter privat og i virksomhedsregi kampagnen Stop Spild Af Mad.