Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere


HELDINGgrafiker løser alle grafiske opgaver lige fra visitkort, stempler, foldere og annoncer over magasiner, medlemsblade, prislister, årsberetninger, bøger og rejsekataloger. Fra idé til færdigt tryk, onlinemagasin eller web.

Enggaard Grafik
FirmaSynergi samarbejder med Enggaard Grafik, når det drejer sig om grafisk arbejde, f.eks. reklame- og webdesign. Enggaard Grafik programmerer også hjemmesider.

ADSEO
Elsebeth Fogh har siden 1998 givet sparring til ledere og medarbejdere. Hun er ledelsesrådgiver (HD i organisation) samt life- & businesscoach certificeret hos Manning Inspire og Integrative coach fra Ford Institute i Californien. Hun har speciale i karrierecoaching, ledercoaching, teamcoaching & stresscoaching og har fokus på, hvordan du skaber Det Gode Liv. Hun er en af de få i Danmark, der har en af de højeste internationale certificeringer PCC fra ICF. Hun tilbyder rådgivning, coaching, undervisning og foredrag.

Erik W.
Erik W. Pedersen tilbyder virksomheder en succesfuld blanding af hårdtslående fysiske stunts, psykologiske redskaber og en stor viden om mentaltræning og selvmotivation. Erik W., der blandt meget andet er indehaver af otte verdensrekorder i forskellige former for stunts, arbejder i dag med fokus på mennesker ud fra holistiske livsværdier, der fremmer den enkeltes potentiale.

Center for designkultur
Center for Designkultur ved cand. mag. Elly Andersen rådgiver i sense communication og optimering af virksomheders signalprofil.

Center for designkultur
FirmaSynergi samarbejder med China Sourcing, der rådgiver omkring indkøb i Kina og kan hjælpe med at hente varer hos kinesiske leverandører. Hos China Sourcing kan du trække på erfaringer,
kompetencer, partnerskaber og netværk, som er altafgørende for at få succes i Kina.

Fugl.biz
Konsulentvirksomheden Fugl.biz har tilknyttet en bred vifte af konsulenter med forskellige kernekompetencer og stor erfaring fra erhvervslivet. Fugl.biz arbejder ud fra, at al konsulentbistand skal give kunden en indtjening på 3:1. Stina Løndahl Henriksen er tilknyttet Fugl.biz som CSR-konsulent.